01/ 540 92 40 info@ssgtlj.si

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA
PRAKTIČNO USPOSABLJANJE DIJAKOV Z DELOM V DELOVNEM PROCESU
PROGRAM IZVAJANJA PUD ZA LETO 2023/2024

 

IZOBRAŽEVALNI

PROGRAM

Razred Ure Št

ted

ČAS OPRAVLJANJA

PUD

GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE,

1. letnik

1. KA

1. KB

190 5 20. 5. 2024 – 21. 6. 2024
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE,

2. letnik

2. KA

2. KB

190 5 20. 5. 2024 – 21. 6. 2024
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE,

3. letnik

3. KA 722 19 8. 1. 2024 – 21. 5.2024
GASTRONOMIJA in TURIZEM,

2. letnik

2. GA

2. TA

2. TB

114  3 4. 9. 2023 – 22. 9. 2023

4. 9. 2023 – 22. 9. 2023

4. 9. 2023 – 22. 9. 2023

GASTRONOMIJA in TURIZEM,

3. letnik

3. GA

3. TA

3. TB

152 4 2. 10. 2023 – 27. 10. 2023

2. 10. 2023 – 27. 10. 2023

8. 1. 2024 – 2. 2. 2024

GASTRONOMIJA 1. PTI 1. PTI 38

 

38

1

 

  1

11. 9. 2023 – 7. 6. 2024

izven pouka. (projekti, prireditve sole in delodajalcev)

17. 6. 2024 – 21. 6. 2024

POROCILO_O_DELU_GASTRONOMIJA

POROCILO_O_DELU_TURIZEM

NAJAVA_DELODAJALEC

 

Dostopnost