01/ 540 92 40 info@ssgtlj.si

Spoštovane maturantke in maturantje!

Vljudno vabimo vas in vaše bližnje na svečano razglasitev rezultatov  rezultatov spomladanskega roka poklicne mature in podelitev obvestil in spričeval poklicne mature.

Prireditev bo potekala v četrtek, 4. julija 2024, ob 10. uri, v avli  Srednje šole za gastronomijo in turizem Ljubljana.

Veselimo se srečanja z vami.

PROTOKOL RAZGLASITVE REZULTATOV IN PODELITVE OBVESTIL IN SPRIČEVAL POKLICNE MATURE

V četrtek, 4. 7. 2024, boste izvedeli za rezultate spomladanskega roka poklicne mature. V avli šole bodo postavljeni stoli, ki so namenjeni vam.  Spričevala in obvestila bodo podeljena po razredih. Izročila vam jih bosta ravnateljica Inka Nose in razredniki. Ker bo podelitev trajala kar nekaj časa, vas prijazni prosim, da mirno počakate na svojih stolih do konca prireditve.

Dijaki posameznega razreda bodo klicani po abecedi. Dijake, ki poklicne mature niso opravili, bomo preskočili in bodo obvestilo in prijavnico za jesenski rok dobili po koncu prireditve pri meni

(Mojca Jerala). Dijaki, ki so bili uspešni, bodo dobili obvestilo o uspehu in spričevalo poklicne mature, prilogi v slovenščini in angleščini ter certifikat o znanju angleščine in nemščine, če boste dosegli ustrezno število toč pri teh dveh predmetih.

Vsak dijak bo s svojim podpisom na zapisnik o opravljanju poklicne mature potrdil prejem vseh dokumentov. Tisti, ki boste prejeli certifikat o znanju tujega jezika, pa boste podpisali prejem tudi tega dokumenta. To boste storili takoj po prejemu spričevala in obvestila.

Naj vas še enkrat spomnim, da je splošni učni uspeh izražen kot seštevek vseh štirih ocen predmetov poklicne mature. Temu so dodane tudi točke pri slovenščini. Najnižji uspeh je 8 točk, najvišji pa 23 točk.

Prijazno vas prosim, da na rezultate ne čakate v bližnjih lokalih.

Po koncu podelitve se boste osvežili z bovlo in poklepetali med seboj in s svojim profesorji.

Se vidimo v četrtek!

Mojca Jerala

tajnica ŠMK

Dostopnost