ssgtlj002-2 ssgtlj003-3 ssgtlj_new ssgtlj-web-banner2 ssgtlj-web-banner3 ssgtlj001-1

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

70 LET - ŠOLA S TRADICIJO

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

       banner ssgtlj

SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA

PRAKTIČNO USPOSABLJANJE DIJAKOV Z DELOM V DELOVNEM PROCESU
PROGRAM IZVAJANJA PUD ZA LETO 2021/2022

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM Razred Ure Št ted. ČAS OPRAVLJANJA PUD
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE, 1. letnik 1. KA 190 5 20. 5. 2022 – 23. 6. 2022
  1. KB       
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE, 2. letnik 2. KA 190 5 20. 5. 2022 – 23. 6. 2022
  2. KB      
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE, 3. letnik  3. KB 722 19   2. 9. 2021 – 14. 1. 2022
GASTRONOMSKE in HOTELSKE STORITVE, 3. letnik 3. KA 722 19  3. 1. 2022 – 20. 5. 2022
GASTRONOMIJA in  TURIZEM, 2. letnik 2. GA 114 3 6. 9. 2021 – 24. 9. 2021
  2. TA 114 3 6. 9. 2021 – 24. 9. 2021
  2. TB  114 3 4. 10. 2021 – 22. 10. 2021
GASTRONOMIJA in  TURIZEM, 3. letnik 3. GA 152 4 26. 11. 2021 – 23. 12.2021
  3. TA 152 4 26. 11. 2021 – 23. 12.2021
  3. TB 152 4 30. 5. 2022 – 23. 6. 2022
GASTRONOMIJA 1. PTI 1. PTI 38 2 17. 6. 2022 – 23. 6. 2022
GASTRONOMIJA in  TURIZEM, poklicni tečaj 5. TT 228 6 med  8. 10. 2021  in  6. 5. 2022

PRAKTIČNO USPOSABLJANJE Z DELOM (PUD)

Praktično usposabljanje z delom (PUD) je kombinacija dela in izobraževanja. Je obvezen del izobraževalnega programa in ga morate uspešno opraviti vsi dijaki v določenem obsegu izobraževalnega programa, da lahko izobraževanje uspešno zaključite. Čeprav boste opravljali praktično usposabljanje v podjetju, ste še zmeraj tudi dijaki naše šole.

Preberite več: PRAKTIČNO USPOSABLJANJE Z DELOM (PUD)

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.