SREDNJA ŠOLA ZA GASTRONOMIJO IN TURIZEM LJUBLJANA
PRAKTIČNO USPOSABLJANJE DIJAKOV Z DELOM V DELOVNEM PROCESU
PROGRAM IZVAJANJA PUD ZA LETO 2021/2022
IZOBRAŽEVALNI PROGRAM | Razred | Ure | Št. ted. | ČAS OPRAVLJANJA | |
GASTRONOMSKE in | 1.KA | 190 | 5 | 20. 5. 2022 – 23. 6. 2022 | |
HOTELSKE STORITVE, | 1.KB | 190 | 5 | 20. 5. 2022 – 23. 6. 2022 | |
1. letnik | . | ||||
. | |||||
GASTRONOMSKE in | 2.KA | 190 | 5 | 20. 5. 2022 – 23. 6. 2022 | |
HOTELSKE STORITVE, | 2.KB | 190 | 5 | 20. 5. 2022 – 23. 6. 2022 | |
2. letnik | . | ||||
. | |||||
GASTRONOMSKE in | 3.KB | 722 | 19 | 2. 9. 2021 – 14. 1. 2022 | |
HOTELSKE STORITVE, | . | ||||
3. letnik | . | ||||
. | |||||
GASTRONOMSKE in | 3.KA | 722 | 19 | 3. 1. 2022 – 20. 5. 2022 | |
HOTELSKE STORITVE, | . | ||||
3. letnik | . | ||||
. | |||||
GASTRONOMIJA in | 2.GA | 114 | 3 | 6. 9. 2021 – 24. 9. 2021 | |
TURIZEM, | 2.TA | 114 | 3 | 6. 9. 2021 – 24. 9. 2021 | |
2. letnik | 2.TB | 114 | 3 | 4. 10. 2021 – 22. 10. 2021 | |
. | |||||
GASTRONOMIJA in | 3.GA | 152 | 4 | 26. 11. 2021 – 23. 12.2021 | |
TURIZEM, | 3.TA | 152 | 4 | 26. 11. 2021 – 23. 12.2021 | |
3. letnik | 3.TB | 152 | 4 | 30. 5. 2022 – 23. 6. 2022 | |
. | |||||
GASTRONOMIJA 1. PTI | 1.PTI | 38 | 2 | 17. 6. 2022 – 23. 6. 2022 | |
. | |||||
GASTRONOMIJA in | 5.TT | 228 | 6 | med 8. 10. 2021 | |
TURIZEM, | . | in 6. 5. 2022 | |||
poklicni tečaj | . |
PRAKTIČNO USPOSABLJANJE Z DELOM (PUD)
Praktično usposabljanje z delom (PUD) je kombinacija dela in izobraževanja. Je obvezen del izobraževalnega programa in ga morate uspešno opraviti vsi dijaki v določenem obsegu izobraževalnega programa, da lahko izobraževanje uspešno zaključite. Čeprav boste opravljali praktično usposabljanje v podjetju, ste še zmeraj tudi dijaki naše šole.