Izobraževanje mladine
solabanner GTZ_2017_1 GTZ_2017_2 GTZ_2017_3 GTZ_2017_4 GTZ_2017_5 GTZ_2017_7 GTZ_2017_6 GTZ_2017_8 GTZ_2017_9

70 LET - ŠOLA S TRADICIJO

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

GTZ 2017

SREDNJE POKLICNO IZOBRAŽEVANJE - 3 leta

Program: GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE (180 KT)

Naziv poklicne izobrazbe: Gastronom hotelir/Gastronomkahotelirka

PREDMETNIK

 

SREDNJE STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE - 4 leta

Program: GASTRONOMIJA IN TURIZEM (240 KT)

Naziv strokovne izobrazbe: Gastronomsko-turistični tehnik/Gastronomsko-turistična tehnica

Smer: GASTRONOMIJA

PREDMETNIK

 

SREDNJE STROKOVNO IZOBRAŽEVANJE - 4 leta

Program: GASTRONOMIJA IN TURIZEM (240 KT)

Naziv strokovne izobrazbe: Gastronomsko-turistični tehnik/Gastronomsko-turistična tehnica

Smer: TURIZEM

PREDMETNIK

 

SREDNJE POKLICNO-TEHNIŠKO IZOBRAŽEVANJE (PTI)

Program: GASTRONOMIJA (120 KT)

Naziv strokovne izobrazbe:

Gastronomski tehnik/Gastronomska tehnica

PREDMETNIK

 

POKLICNI TEČAJ - 1 leto

Program: GASTRONOMIJA IN TURIZEM (V., 60 KT)

Naziv strokovne izobrazbe:Gastronomsko-turistični tehnik/Gastronomsko-turistična tehnica

PREDMETNIK

MEPI