VPIS ZA ŠOLSKO LETO 2019/2020
Vpis za šolsko leto 2019/2020 bo potekal po naslednjem urniku:
ponedeljek, 16. 9. 2019, od 14.00 do 17.00
torek, 17. 9. 2019, od 14.00 do 17.00
sreda, 18. 9. 2019, od 14.00 do 17.00
četrtek, 19. 9. 2019, od 14.00 do 17.00
Od 23. 9. 2019 do 1. 10. 2019 v času uradnih ur pisarne izobraževanja odraslih (torek: 10.30 – 12.30; sreda: 14.00 – 17.00; četrtek: 10.30 – 12.30).
- Organizirane oblike izobraževanja (s predavanji)
GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE: gastronom hotelir/gastronomka hotelirka (100 prostih mest)
Tisti, ki se vpisujete prvič, imejte s seboj:
- 1 sliko
- kopijo rojstnega ali poročnega lista
- vpisnino v višini 95,00 €
- 1. obrok šolnine v višini 210,00 € ali izjavo delodajalca, da je plačnik Vašega šolanja.
Tisti, ki nadaljujete šolanje:
- 1. obrok šolnine v višini 210,00 € ali izjavo delodajalca, da je plačnik Vašega šolanja.
Prekvalifikacije oz. dokvalifikacije:
Kandidati, ki imajo že zaključeno neko drugo srednje poklicno oz. srednje strokovno izobraževanje, naj k vpisu prinesejo:
- originalna spričevala vseh zaključenih letnikov in zaključno spričevalo, da lahko opravimo priznavanje določenih splošno-izobraževalnih predmetov.
- 1 sliko
- vpisnino v višini 95,00 €
- 1. obrok šolnine v višini 210,00 € oz. izjavo delodajalca, da je plačnik prekvalifikacije.
Šolnine ob prekvalifikaciji se določijo glede na število manjkajočih obveznosti po programu.
Tisti, ki nadaljujete šolanje:
- 1. obrok šolnine v višini 210,00 € ali izjavo delodajalca, da je plačnik Vašega šolanja
PTI/GASTRONOMIJA - gastronomski tehnik/gastronomska tehnica (30 prostih mest)
- letnik
V program poklicno-tehniškega izobraževanja, program gastronomija, se lahko vpisujejo kandidati, ki so uspešno zaključili enega od naslednjih srednje poklicnih programov: kuhar, natakar, kuhar-natakar, gastronom-hotelir, oskrbnik, kmetovalka-gospodinja, pek, slaščičar, slaščičar-konditor.
Tisti, ki se vpisujete prvič, imejte s seboj:
- 1 sliko ( v kolikor še niste bili vpisani pri nas) ali indeks naše šole
- kopijo rojstnega ali poročnega lista
- vpisnino v višini 95,00 € (v kolikor se prvič vpisujete k izobraževanju odraslih)
- 1. obrok šolnine, v višini 210,00 € ali izjavo delodajalca, da je plačnik Vašega šolanja
- original in kopijo spričevala 3. letnika in spričevalo o zaključnem izpitu ( za vpis v 1. PTI ).
Tuji jeziki: prvi tuji jezik angleščina, drugi tuji jezik nemščina.
Tisti, ki nadaljujete šolanje ( dokončanje izobraževanja iz prejšnjih let):
- 1. obrok šolnine v višini 210,00 € ali izjavo delodajalca, da je plačnik Vašega šolanja.
- Individualne oblike izobraževanja ( samo s konzultacijami - brez predavanj)
GASTRONOMIJA IN TURIZEM – gastronomsko-turistični tehnik/gastronomsko-turistična tehnica (25 prostih mest)
V omenjeni program vpisujemo kandidate, ki želijo dokončati izobraževanje po programu gastronomija in turizem – prekvalifikacije iz drugih srednje strokovnih ali splošnih programov samo v primeru, če je dovolj prijavljenih kandidatov (najmanj 10) za izvedbo praktičnih vaj.
Tisti, ki se vpisujete prvič, imejte s seboj:
- 1 sliko (v kolikor še niste bili vpisani pri nas) ali indeks naše šole
- kopijo rojstnega ali poročnega lista
- vpisnino v višini 95,00 € ( v kolikor se prvič vpisujete k izobraževanju odraslih na naši šoli) in mentorstvo v višini 210,00 €.
- original in kopije spričeval dokončanih letnikov in zaključno spričevalo oz. obvestila o uspehu posameznega nedokončanega letnika.
Nina Gabrovšek, prof.
vodja izobraževanja odraslih
Kontaktna oseba prek e-pošte je Nina Gabrovšek.
e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.